Не внутрішньополітичними чварами, а захистом від Росії: Кіра Рудик про те, чим варто зайнятися владі

Не внутрішньополітичними чварами, а захистом від Росії: Кіра Рудик про те, чим варто зайнятися владі

Ситуація на кордоні залишається тривожною. Міжнародні делегації відвідують Україну й гарантують підтримку у випадку ескалації. Захід занепокоєний тим, що відволікаючись на внутрішньополітичні чвари, українська влада може послабити державу, чим неодмінно скористається Кремль. Тому сьогодні надзвичайно важливо сконцентруватися на питаннях національної безпеки, вважає голова партії «Голос» Кіра Рудик.

«У нас на кордоні — ворог, який загрожує нам і всьому світові. Кожен, хто хоче нам допомогти, говорить: «зараз потрібно консолідувати свою роботу на одній задачі — об’єднуйтеся і боріться з Путіним». Тим часом, через політичні переслідування влада намагається закрити рота тим опозиційним партіям, які говорять правду.

Якби кримінальні справи відкривалися тільки проти однієї людини, можна було би сказати: це випадковість. Якби відкривалися влітку, коли ситуація в країні не була такою гострою, можна було би сказати: це випадковість. Але знаєте, як в тому фільмі: я багато чула про співпадіння, але ніколи їх не бачила», — зазначила Кіра Рудик.

За останні два місяці з боку правоохоронних органів було надзвичайно багато тиску на партію «Голос». Тому єдине, що зараз має робити кожен відповідальний український політик — концентрувати свою роботу на протидії російській агресії. Люди, які обирали нас у Верховну Раду, очікують, що зараз ми будемо займатися не внутрішніми політичними чварами, а шукати всі можливості для посилення позицій України і протидії Путіну.

Підписуйся на нашi

ще новини