Неможливо вирішити війну одним «просто перестати стріляти», — Роман Костенко

Неможливо вирішити війну одним «просто перестати стріляти», — Роман Костенко

Реальна мета Путіна — внутрішня дестабілізація в Україні і, на жаль, чинна влада свідомо чи несвідомо сприяє цьому. Зокрема, переслідуючи опозицію всередині країни. На цьому наголошує секретар комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, народний депутат від партії «Голос» Роман Костенко.

«Одним із факторів, який спонукатиме Путіна до вторгнення в Україну — це внутрішня дестабілізація всередині України. То чому влада і верховний головнокомандувач розкачує ситуацію і дає можливість нашому ворогу скористатися цим? Банкова не обʼєднується, щоб дати відсіч ворогу, а переслідує всередині опозицію: «Голос» і «ЄС», — пояснює народний депутат.

На думку секретаря безпекового комітету, опозицію хочуть знищити навмисне, щоб ніхто не заважав владі імплементувати формулу Штайнмаєра і йти по Мінських домовленостях, не дивлячись на безпековий аспект.

«Президент та його команда хотіли принести мир, обіцяли вирішити війну одним «просто перестати стріляти». Це так не працює і ніколи на війні не працювало. Можливо, це тому, що люди, які зараз при владі, не були причетні до звільнення України і тих складних політичних подій 2014-2019 років. Тому вони не усвідомлюють, до чого це може привести. Нерозуміння процесів, що вже відбулися, і прорахунки у майбутніх кроках можуть призвести до дуже невтішних наслідків», — попереджає представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини