Незабаром влада знову ввімкне «шалений принтер» з відтворення псевдозаконів, — Кіра Рудик

Незабаром влада знову ввімкне «шалений принтер» з відтворення псевдозаконів, — Кіра Рудик

Влада поспішає ввести в дію так званий закон про олігархів, який, власне, і став наріжним каменем у її стосунках з ексголовою Верховної Ради Дмитром Разумковим. Спікер не хотів підписувати безглуздий документ, через що конфлікт загострився і монобільшість таки спаплюжила регламент. Тому першими завданнями нового «лояльного» спікера буде сприяння провладним ініціативам і відновлення «ксероксу» з відтворення псевдозаконів. Так вважає лідерка партії «Голос», народна депутатка Кіра Рудик.

«Депутатська більшість створила собі проблему і зняла голову, який відмовлявся все це розгрібати. Тому перша задача нового українського спікера буде вирішити питання з так званим законопроектом про олігархів.

Друге питання, вирішення якого дуже чекає монобільшість — прийняття податкового законопроекту 5600, який піднімає податки для малого і середнього бізнесу. Фракція «Голос» неодноразово виступала проти нього, адже це абсолютне свавілля. І коли ми запитали міністра фінансів, чи очікує він гроші до бюджету від закону про боротьбу з олігархами, він сказав, що ні», — розповіла Кіра Рудик.

А от податковий законопроект передбачає 20-30 млрд грн, які зберуть з малого та середнього бізнесу, додала депутатка. Не з олігархів, не з ренти, не з додаткових платежів. Це те, що ляже на плечі людей справи, які щодня працюють. І якраз в цьому є трагедія української влади, що з однієї сторони вони говорять, що нібито борються з олігархами, а з іншого — обкладають податками звичайних людей, які чесно заробляють своєю працею.

Незабаром влада знову ввімкне «шалений принтер» таких законопроектів, які насправді нічого не вирішують, а тільки обкладають людей додатковими податками, наголосила лідерка «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини