Нові обличчя, здатні змінити Київ та країну: «Голос» представив кандидата на мера Києва та регіональні команди

Нові обличчя, здатні змінити Київ та країну: «Голос» представив кандидата на мера Києва та регіональні команди

Сьогодні на презентації партійного активу «Голосу» голова партії Кіра Рудик офіційно представила кандидата на вибори київського міського голови.

Це — телеведучий, волонтер, громадський активіст та член партії «Голос» Сергій Притула. Також вона представила регіональні команди — молоді, професійні та чесні люди. Вони йдуть очищати владу на Львівщині, Тернопільщині, Франківщині, Буковині, Волині, Рівненщині, Одещині, Донеччині, Дніпропетровщині, Житомирщині, Вінничині, Черкащині, Закарпатті, Київщині, Кіровоградщині, Чернігівщині, Херсонщині. Загалом — 107 команд.

Як і всі в нашій команді, Сергій — справжній патріот. І він точно знає, для чого йде на вибори, — змінювати життя киян на краще та перетворювати столицю на сучасне європейське місто, в якому немає місця корупції та «договорнякам».

Наші ж регіональні команди — це молоді, ефективні фахівці, яких ми відбирали за чотирма головними принципами «Голосу».

→ Найбільша цінність для них — це розвиток держави та добробут її громадян.

→ Вони йдуть, аби змінювати країну, а не красти.

→ Вони професійні, а не просто «хороші люди».

→ Вони — рішучі. Вони — ті, хто здатен змінити життя в Україні.

Пряма мова Кіри Рудик, народної депутатки, голови партії «Голос»:

— Прийшов час рішучих змін. Сьогодні ми вітаємо в нашій команді людину, яка дійсно здатна змінити життя столиці та її мешканців. Сергій Притула не має доводити свою любов до країни — за нього давно говорять його дії. Він вже сьомий рік підтримує наших бійців на Сході, має активну громадянську позицію та жодного разу не зрадив її. Він не має друзів-олігархів, ніколи не опинявся в центрі скандалів — це чесна й порядна людина, яка має величезне бажання нарешті припинити дерибан та руйнацію Києва. Я вірю, що він здатен зробити його сучасним, дружнім й комфортним містом для життя.

Пряма мова Сергія Притули, члена партії «Голос», кандидата на виборах голови Києва:

— Я тут живу, тому я розумію, що єдиний спосіб щось змінити навколо нас — це взяти на себе відповідальність за зміни. Відповідальність від небайдужості відрізняється однією штукою — дією. Тому для мене за честь перебувати зараз серед вас — людей, які взяли на себе відповідальність та вирішили йти на вибори. Я вдячний вам за це рішення.

Ми з вами готові до відповідальності. І сьогодні я готовий сказати — я тут живу, в Києві, в столиці України — і я йду на вибори київського міського голови. Я дякую «Голосу» та всім, хто мене підтримує, за величезний кредит довіри. І я здатен виправдати цю довіру.

Підписуйся на нашi

ще новини