Обстріли Миколаєва — черговий доказ, що росія перейшла до терору і залякування,  — Роман Костенко

Обстріли Миколаєва — черговий доказ, що росія перейшла до терору і залякування, — Роман Костенко

Програючи на полі бою українським захисникам, росія перейшла до тактики терору і залякування. Обстріли міст триватимуть, зокрема і Миколаєва, який зазнав потужної ракетної атаки у неділю. Містянам варто дослухатися до рекомендацій влади з безпеки, або бодай не нехтувати сигналами повітряних тривог. На цьому наголошує захисник Півдня, народний депутат «Голосу» Роман Костенко.

«Ворог не припинить обстріли по місту. Останнім часом тут росіяни використовують ракети С-300, вони не такі руйнівні та точні, як Калібри чи Іскандери, але досить швидкі і, як правило, їх важко збити системам ППО. Якщо люди з якихось причин не можуть евакуюватись, то, як мінімум, слід не нехтувати сигналами тривог і йти саме в бомбосховище, бо практика показує, що звичайний підвал не рятує», — закликає Роман Костенко.

Також захисник Півдня констатує, що останні ракетні обстріли Миколаєва — це ланка терактів, які чинить росія проти всіх українців.

«Потужна ракетна атака на Миколаїв — це продовження подій в Оленівці, катування наших солдат на полі бою. Не змігши нас перемогти в чесному бою, ворог почав використовувати тактику терору. Це зазвичай роблять слабкі країни, які розуміють, що не можуть протистояти регулярній армії і використовують терор і залякування. Зараз це робить росія», — підсумовує представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини