Освіта, е-сервіси та екологія – «Голос» у Київраді обрав пріоритети

Освіта, е-сервіси та екологія – «Голос» у Київраді обрав пріоритети

Сьогодні на засіданні Київської міської ради депутати формують комісії, які займатимуться секторальними питаннями. Склад комісії поки що невідомий, пле фракція «Голосу» у Київраді вже визначилась зі своїми пріоритетами роботи.

Депутати «Голосу» у Київській міській раді займатимуться питаннями прозорості інформації, впровадження електронних сервісів, питаннями освіти, екології, протидії корупції у міському бюджеті.

Пряма мова Максима Нефьодова, депутата Київської міської ради від партії «Голос»:

— «Голос» у міській раді Києва визначив для себе кілька пріоритетних напрямків роботи. По-перше, це питання кращого сервісу і послуг для киян. Ми хочемо бачити столицю лідером з впровадження електронних сервісів, прозорості інформації і використання сучасних технологій.

По-друге, питання освіти – якісної, доступної і, звичайно, патріотичної. Школярі мають вчитись не у переповнених класах і не за підручникам, які вчать їх, що сода лікує рак.

По-третє, це питання екології. Київ є лідером по забрудненню повітря, а дерева у центрі скоро можна буде побачити тільки на бігбордах та рекламних плакатах, якими завішане усе місто. І, звісно ж, наші представники у бюджетній і земельній комісіях будуть боротись проти ганебних договорняків і лобістських рішень. За традицією попередніх років саме питання бюджетних витрат та рішення з розподілом землі завжди супроводжувалися корупційними скандалами. «Голос» не допустить корупційних рішень у роботі цієї ради.

Ми налаштовані на конструктивну роботу і хочемо побудувати ефективну співпрацю заради киян, а не для персонального піару чи політичного шантажу.

Підписуйся на нашi

ще новини