Партія «Голос» об’єднує депутатів зі спільними цілями та цінностями – заява

Партія «Голос» об’єднує депутатів зі спільними цілями та цінностями – заява

Партія «Голос» об’єднує депутатів зі спільними цілями та цінностями. Наші депутати прийшли до політики, щоб покласти край корупції, некомпетентності, неефективному використанню бюджетних коштів, свавіллю поліції та несправедливому судові. Саме такі орієнтири у роботі допомагають партії ефективно виконувати її програму та зокрема Національний план на поточний рік.

Відповідно до Національного плану «Голосу», цього року партія фокусується на:

(1) боротьбі з коронавірусом

(2)активному посиленні національної безпеки

(3) проведенні реальної судової реформи

(4) відновленню економічного життя в країні

(5) запровадженні українського екологічного «зеленого курсу», а також енергоефективності

Враховуючи комплексність цих завдань, командність, дисципліна та спільна позиція членів фракції партії під час голосувань у Верховній Раді України є вирішальною для виконання нашої програми та Національного плану.

Партія «Голос» незмінно підтримує незалежні антикорупційні органи та їх подальший інституційний розвиток. Відповідно, 16 березня цього року Політична Рада партії дійсно надала негативну оцінку спільному голосуванню частини депутатів фракції за направлення до Конституційного Суду Україні законопроєкту №5133. Оскільки згаданий законопроєкт мав на меті позбавити антикорупційні органи їх незалежного статусу та фактично унеможливити діяльність щодо розслідування корупційних злочинів.

Також інформуємо, що з початку 2021 року жодного члена партії «Голос» не було виключено з її лав. Разом із тим, повідомляємо, що вищий орган партії – Політична Рада – ухвалила рішення про винесення попереджень окремим членам партії через діяльність, яка протирічить Програмі та Статуту партії. Це є звичайним механізмом внутрішньопартійних комунікацій.

Звертаємо увагу, що сайт партії «Голос» та публічні сторінки партії є єдиним та найбільш достовірним джерелом інформації про процеси в партії та її діяльність, зокрема, у політично-соціальному контексті. За додатковою інформацією просимо звертатися до прес-служби «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини