Партія «Голос» оприлюднила політику залучення коштів

Партія «Голос» оприлюднила політику залучення коштів

5 червня 2019 р. – Політична партія «Голос» опублікувала на сайті політику фандрейзингу і джерела свого фінансування. Перший внесок партія отримала від свого лідера Святослава Вакарчука - 1,6 млн грн.

«Партія «Голос» незалежна від будь-якого донора. Саме тому ми маємо різні джерела надходжень. Ми готові отримувати фінансування як від юридичних осіб, так і від окремих громадян. Прийняти фінансову чи іншу підтримку ми зможемо лише за умови, що це не впливатиме на нашу незалежність, не поставить під сумнів репутацію і не буде суперечити нашим цінностям», - сказала голова партії «Голос» Юлія Клименко.

Якщо донор запропонує партії пожертву обсягом більше 1 млн грн, то керівництво партії буде ухвалювати рішення в кожному окремому випадку. Партія не прийматиме гроші від компаній, задіяних у корупційних схемах.

Внески не можуть суперечити положенням Статті 15 Закону України “Про політичні партії в Україні”. Зокрема, «Голос» не зможе прийняти внесків від іноземців, осіб без громадянства, неповнолітніх, анонімів та тих, хто має непогашений податковий борг.

Всі пожертви партія приймає тільки через банківські операції, фіксує та оприлюднює їх. Для того, щоб підтримати партію «Голос» - тисніть тут.

Підписуйся на нашi

ще новини