Партія «Голос» вимагає негайно скасувати «інспекцію» терористів «ДНР» українською територією

Партія «Голос» вимагає негайно скасувати «інспекцію» терористів «ДНР» українською територією

Партія «Голос» вимагає від президента України негайно скасувати рішення про допущення на українську територію військової інспекції терористичної організації «ДНР».

Рішення про проведення 10 вересня спільної з терористами інспекції населеного пункту Шуми Донецької області має ознаки державної зради, за яку посадовці будь-якого рівня мають відповідати згідно з чинним законодавством.

Допуск на українську територію військової інспекції представників так званої «ДНР», які нахабно заявляють про намір перевірити дотримання лінії розмежування біля населеного пункту Шуми, фактично означає легітимізацію терористів.

Попередні інспекції Спільного контролю та координації здійснювались представниками України та Росії — двох держав. Представники терористичної організації на інспектування української території допускаються вперше.

Тисячі загиблих захисників, які захищали територію України, віддали своє життя не для того, щоб їхню пам’ять зраджували люди, які ставляться до національних інтересів за принципом «какая разніца».

Партія «Голос» переконана, що нове керівництво ТКГ з українського боку на чолі з Леонідом Кравчуком після такого ганебного кроку має бути негайно відправлене у відставку.

Підписуйся на нашi

ще новини