Партія «Голос» заявляє про рейдерське захоплення фракції у ВР за прямого втручання Офісу президента

Партія «Голос» заявляє про рейдерське захоплення фракції у ВР за прямого втручання Офісу президента

Представники самопроголошеної групи «Справедливість», які були виключені або самі вийшли з лав партії «Голос», у тандемі з Офісом президента поставили ціль знищити партію і на основі фракції «Голос» будувати політичний проект. В кращих традиціях «портновщини» кінця 2000-х, коли невідомі люди подають позови, отримують нелегітимні ухвали і таким чином забезпечують рейдерське захоплення. Сьогодні невідомі особи звернулися до ОАСКу для анулювання положення про фракцію політичної партії «Голос» і вже через дві (!) години отримали ухвалу про забезпечення позову, що протиправно призупинило чинність положення про фракцію.

Сьогодні позачергове засідання ВРУ перетворилось у чистий фарс, коли Перший заступник голови Верховної Ради навмисно і відчайдушно тягнув час для того, щоб забезпечити оголошення злочинної ухвали Окружного адміністративного суду Києва і фіктивного рішення про зміну керівництва фракції в залі парламенту, яку йому ніяк не могли принести.

Згідно з законом, саме політична партія є першоджерелом створення та існування фракції у парламенті. Партія «Голос» не визнає будь-яких змін керівництва своєї фракції в парламенті і буде використовувати всі юридичні і політичні механізми для захисту.

Всю вину за рейдерське захоплення фракції ми покладаємо на Офіс президента, першого заступника голови Верховної Ради та колишніх членів партії, так звану групу «Справедливість».

Величезним суспільно-політичном розчаруванням є те, що ті, хто побудували свою кар’єру на боротьбі за інституції і верховенство права, впали до найганебніших методів часів «портновщини», аби задовольнити свої амбіції.

Підписуйся на нашi

ще новини