Перейменування, публічні закупівлі та поточні виклики для міста, — Зоя Ярош про плани засідання Київради

Перейменування, публічні закупівлі та поточні виклики для міста, — Зоя Ярош про плани засідання Київради

Київ прагне якнайшвидше закінчити процес перейменування топонімів та зробити публічні закупівлі для міста прозорішими. На цих питаннях зосередяться депутати на найближчому засіданні Київради. Про це повідомила депутатка Київради від фракції «Голос» Зоя Ярош.

«Наступне засідання Київради вже заплановане. Однозначно буде черговий пакет перейменувань. Сподіваюсь нарешті ухвалять рішення про перейменування Повітрофлотського проспекту. Будуть земельні питання, зміни у складі тимчасових комісій та інші гарячі для столиці питання», — розповіла депутатка.

Місто прагне нівелювати корупційні ризики під час закупівель і зробити їх прозорішими.

«Також плануємо ухвалити рішення, щоб вдосконалити процес публічних закупівель. Це робиться для того, щоб головні розпорядники коштів і безпосередні виконавці, які оголошують тендери, попередньо проводили аналіз закупівельних цін у відкритих джерелах і по найбільших постачальниках матеріалів.

Ми бачили цю низку скандалів у Києві з закупівлями, які призводили навіть до кримінальних проваджень. Тому хочеться зробити процес закупівель більш зрозумілим для суспільства», — наголосила представниця «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини