Перші генератори, закуплені на кошти Тайваню, надійшли критичній інфраструктурі Києва, — Григорій Маленко

Перші генератори, закуплені на кошти Тайваню, надійшли критичній інфраструктурі Києва, — Григорій Маленко

Два генератори високої потужності, закуплені за допомоги Тайваню, передали обʼєктам критичної інфраструктури міста Києва. Про це повідомив голова фракції «Голос» у Київраді Григорій Маленко.

«Два тижні тому МЗС Китайської Республіки (Тайвань) за сприяння лідерки партії «Голос» Кіри Рудик виділив 1 мільйон доларів США для закупки генераторів для Києва. І тепер ми передаємо перші два генератора високої потужності — на 500 кВА та 275 кВА для живлення об'єктів критичної інфраструктури. Вони йдуть на баланс комунального підприємства «Київтеплоенерго». Для живлення котелень міста. Кияни будуть з теплом, як би росіяни не намагалися нас «заморозити», — наголошує представник «Голосу».

Нагадаємо, що в грудні Китайська Республіка (Тайвань) вирішила направити 1 мільйон доларів США на рахунок Фонду «Дарничани». Своєю чергою Фонд закупив генератори задля забезпечення обʼєктів критичної інфраструктури столиці.

«Між Україною та Тайванем майже 8 тисяч кілометрів. Але справжні друзі пізнаються у лиху годину. І не важливо, яка відстань між ними», — підсумував депутат Київради.

Підписуйся на нашi

ще новини