Підписаний закон про банки дозволить Україні отримати допомогу МВФ, — Ярослав Железняк

Підписаний закон про банки дозволить Україні отримати допомогу МВФ, — Ярослав Железняк

Сьогодні президент України підписав закон про банки, за ухвалення якого партія «Голос» боролася півтора місяці. Депутати «Голосу» долучилися до роботи над законопроектом на всіх етапах: готові були голосувати одразу за законопроект в цілому, відстоювали прийнятну версію законопроекту на комітеті попри більше ніж 16 тисяч поправок та дали свої голоси під час фінального голосування у парламенті.

Введення у дію закону про банки дозволить Україні отримати фінансову допомогу від Міжнародного валютного фонду. Ця підтримка убезпечить країну від економічної кризи та дозволить отримати гроші, щоб частково перекрити дефіцит бюджету, а продовження співпраці з МВФ відкриє доступ до інших міжнародних фінансових програм.

Пряма мова Ярослава Железняка, заступника голови фракції «Голосу», першого заступника голови комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики:

— Закон про банки підписаний президентом. Фракція «Голосу» доклала багато зусиль, щоб відстояти законопроект на комітеті та у залі парламенту. Тепер ніщо не заважає продовжити співпрацю з МВФ та підтримати українську економіку.

Підписуйся на нашi

ще новини