Після галасу всього світу Банкова прокинулася і в авральному режимі скликає РНБО, — Кіра Рудик

Після галасу всього світу Банкова прокинулася і в авральному режимі скликає РНБО, — Кіра Рудик

Влада досі не навчилась стратегічно протидіяти кризам, а продовжує вирішувати проблеми у мірі їх надходження. Поки парламент готується заслуховувати очільників Міністерства охорони здоровʼя, Міноборони та прем’єр-міністра, а президент лише скликає РНБО, «Голос» розробив ініціативи для захисту країни, зниження податків, створення стратегічних запасів газу і пришвидшення темпів вакцинації українців. Про це повідомила лідерка партії «Голос», народна депутатка Кіра Рудик.

«Країна перманентно перебуває не лише в безпековій, а й економічній, енергетичній і ковід-кризах. Влада лише зараз в авральному порядку скликає РНБО, заслуховує міністрів оборони та охорони здоровʼя. Чому цього не зробили раніше? Чому в порядку денному парламенту немає змін до бюджету, закону про тероборону і закону про національний спротив авторства Романа Костенка?», — констатує народна депутатка.

За словами Кіри Рудик, ворог на кордонах ще не означає, що на всі інші виклики треба закрити очі. Тому «Голос» ініціює низку законопроектів, спрямованих на подолання криз.

«Ми в «Голосі» вважаємо, що має відбутися податкова реформа, і ми над цим працюємо. Також ми пропонуємо ухвалити закон про стратегічні запаси газу, які мають бути в державі напередодні опалювального сезону. Не менш важлива наша ініціатива збільшити кількість вакцинованих українців. Ми запропонуємо преміювати медиків. Наприклад, якщо у сімейного лікаря більше 70% сімей вакциновані, він отримує доплату. Це критичні речі, які потрібно робити паралельно з безпекою», — наголосила лідерка «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини