Погрози родині Шабуніна — тиск на антикорупційних активістів: «Голос» вимагає розслідування

Погрози родині Шабуніна — тиск на антикорупційних активістів: «Голос» вимагає розслідування

Погрози родині Віталія Шабуніна — чергова спроба залякати активістів, які борються з корупцією в Україні. Підкладені гранати під двері матері Шабуніна — ніщо інше як тиск на організації, що викривають корупціонерів.

Партія «Голос» вимагає провести швидке та прозоре розслідування, щоб знайти та притягнути до відповідальності зловмисників та замовників злочину.

Пряма мова Ярослава Юрчишина, заступника голови партії «Голос», першого заступника голови комітету ВР з питань антикорупційної політики:

— Поки генеральна прокуратура зосередила свої зусилля на тому, щоб покривати Татарова, Злочевського та Коломойського, в Україні почастішали напади на активістів та їхніх родичів.

Вчора вибуховий пристрій підклали під двері матері антикорупціонера Віталія Шабуніна, якому раніше спалили будинок. Список Катерини Гандзюк все ширшає, а прокуратура та поліція лише розводить руками.

Усім уже зрозуміло, що з таким керівництвом прокуратури та МВС розраховувати на результат не доводиться. Тому партія «Голос» бере на контроль і ці справи і вимагає швидкого та прозорого розслідування. Бо неспроможна влада таки відійде, а покарати зло необхідно, щоб воно не повернулося ще більшим.

Підписуйся на нашi

ще новини