Поки ми нищимо окупантів на полі бою, світ має задавити росіян економічно, — Андрій Осадчук

Поки ми нищимо окупантів на полі бою, світ має задавити росіян економічно, — Андрій Осадчук

Економіка рф вже зазнає суттєвих втрат від санкцій, але їх потрібно посилювати доти, доки росія повністю не буде ізольована, як фінансово, так і політично. На цьому наполягає заступник голови партії «Голос», народний депутат Андрій Осадчук.

«Станом за січень, відповідно до даних Bloomberg, вони втратили 40% доходу від нафти і газу порівняно з січнем порівняно з січнем попереднього року. Цього всього ще дуже мало. Санкційний тиск, санкційна політика і відключення росії від світової економіки є завданням цього року», — наголошує народний депутат.

За словами Андрія Осадчука, важливим аспектом є паралельна політична ізоляцію росії, що має стимулювати економічну. Це важке поле роботи, але вона ведеться.

«Зрозуміло, як нищити їх на полі бою в Україні, а нищити їх політично і економічно по всьому світу складніше, бо до цього залучена величезна кількість зацікавлених осіб, від компаній і їх топ-менеджерів до урядів і функціонерів міжнародних організацій. Ми маємо далі працювати над виключенням росії з усіх можливих міжнародних організацій для повної ізоляції. Це дуже складне завдання, але ця робота ведеться, вона має свої успіхи, однак ще багато попереду», — підкреслює представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини