Поки на кордоні ворог, влада воює зі своїми, — Кіра Рудик

Поки на кордоні ворог, влада воює зі своїми, — Кіра Рудик

З усіх своїх обіцянок виборцям Зеленський вирішив виконати лише одну — посадити свого попередника. На жаль, методи Януковича Банкова освоїла настільки добре, що переслідують опозицію з ще більшим завзяттям. На цьому наголосила лідерка партії «Голос», народна депутатка Кіра Рудик під час виступу на акції, присвяченій поверненню Петра Порошенка.

«Очевидно, що влада нездатна виконати жодну свою обіцянку і тому закриває рота опозиції різними способами. Президент обіцяв всім українцям — закінчити війну, епоху бідності, несправедливість, але виконує тільки одне — «садить» Порошенка», — заявила представниця опозиції.

На жаль, поки на кордоні ворог нарощує свою армію, поки в країні бракує енергоресурсів і через ганебний стан економіки ціни невпинно ростуть, Банкова не знайшла кращого, ніж дати видовищ — переслідування незгодних з політикою Зеленського.

«Коли в країні війна і стотисячна армія ворогів на кордоні, всі політичні опоненти об'єднуються, тому що є щось важливіше, ніж політика — зберегти і відстояти нашу країну. Ми пропонували Зеленському руку допомоги від людей, які мають досвід, як воювати з Путіним, які були на фронті, які захищали країну до нього і будуть це робити після нього. Однак він обрав інший шлях — відкривати нові і нові кримінальні справи проти лідерів опозиції», — підкреслила лідерка «Голосу».

Така позиція згубна не лише для влади, а й для кожного українця.

«Країна для мене важливіша, ніж будь-які політичні амбіції. Я тут за правду, за демократію, за право на справедливість і за майбутнє України без авторитаризму і узурпації», — наголосила Кіра Рудик.

Підписуйся на нашi

ще новини