Поки війна не перейде на територію рф, дипломатичні зусилля для досягнення миру не матимуть результатів, — Юлія Клименко

Поки війна не перейде на територію рф, дипломатичні зусилля для досягнення миру не матимуть результатів, — Юлія Клименко

В України немає іншого виходу, ніж наносити удари по території ворога. Адже поки росіяни на собі не відчують, що таке війна, жодні дипломатичні зусилля не матимуть сенсу. Так вважає народна депутатка «Голосу» Юлія Клименко.

«Якщо ми згадаємо ІІ Світову війну, то бомбардувати Лондон нацистська Німеччина припинила, коли почали бомбити Берлін. І ніхто не заперечував тоді право Великої Британії і коаліції відповідати на удари. Тому поки ця війна не перейде на територію росію, ні результати Саміту Миру, ні мирної формули українського президента, ні інших дипломатичних зусиль ми не побачимо», — констатує народна депутатка.

За словами Юлії Клименко, це розуміють партнери України і дозволів на такі удари буде дедалі більше.

«росіяни мають відчути на собі, що таке війна. Якщо наш Харків, Суми та інші міста фактично знищують і удари наносять з території рф, то чому ми не можемо відповідати? В нас немає іншого виходу. Зараз ми наносимо ці удари власною зброєю. Дозвіл застосовувати для таких ударів західне озброєння має бути і вже є країни, які нам його надали. Такі дозволи будуть і далі, хоча не завжди публічні», — переконана представниця «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини