Портал захисників і захисниць можуть додати до «Київ Цифровий», — Вадим Васильчук

Портал захисників і захисниць можуть додати до «Київ Цифровий», — Вадим Васильчук

Зараз Київ тестує портал для захисників і захисниць України. Це віртуальний місток для комунікації військових з муніципальними установами для отримання консультації та послуг. Якщо тестування пройде вдало, то портал буде в додатку «Київ Цифровий». Про це повідомив депутат столичної міської ради від «Голосу» Вадим Васильчук.

«Якщо тестування пройде добре, то портал інтегрують в додаток «Київ Цифровий». Ним користується більшість містян і це дозволить набагато легше працювати з цим порталом. Зараз це поки відбувається окремо на сайті», — наголосив депутат Київради.

За словами Вадима Васильчука, ідея порталу — принцип «єдиного вікна» для отримання послуг як для самих військових, так і для їх родин, а в майбутньому — ще й для внутрішньо переміщених осіб.

«Портал для захисників і захисниць працює поки місяць. Ідея в тому, щоб зробити своєрідне «єдине вікно» для військових та їх сімей, в майбутньому туди додадуть і тимчасово переміщених осіб. Це зроблено для того, щоб не шукати по різним сайтам міністерств, відомств чи в інших додатках вирішення тих потреб, які є у військових та їх родин, а це матеріальна допомога, психологічна, реабілітаційна, оздоровлення дітей тощо», — пояснив представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини