Портнов у Наглядовій раді Одеської юракадемії — загроза українській державності

Портнов у Наглядовій раді Одеської юракадемії — загроза українській державності

Призначення до Наглядової Ради Одеської юракадемії українофобів Андрія Портнова, Вадима Новинського і Лідії Ізовітової — загроза українській державності. Адже вони поширюватимуть антиукраїнські наративи серед тисяч студентів, майбутніх суддів і силовиків.

Такий наказ особисто підписав Сергій Шкарлет. «Голос» проти подібних рішень міністра-плагіатора. Призначення людей, які відкрито висловлюються проти української державності та усього українського, — це ще одне ганебне рішення Шкарлета.

Пряма мова Вадима Васильчука, депутата Київської міської ради від партії «Голос», Голов постійної комісії Київської міської ради з питань освіти і науки, сім’ї, молоді та спорту:

— Можете собі уявити, як саме виховуватимуть майбутніх правників ті, хто був кістяком режиму Януковича та за гроші Вадима Новинського?

Рішення про призначення Портнова — це цементування того, аби майбутні кадри для ГПУ, СБУ та судів з потрійною силою кувала людина, яка була однією з архітекторів режиму Януковича. Саме Портнов у свій час руйнував незалежну судову систему на догоду кураторам із РФ. Саме він був творцем диктаторських законів 16 січня. І саме на Портнові лежить відповідальність за те, що ОАСК і Печерський суд — це легенда кривосуддя по-українськи.

Через академію Ківалова проходять тисячі студентів. Багато з них підуть у судді і прокурори із викривленим світоглядом, де Майдан то «збройний переворот», а «беркут — справжні герої». У перспективі з такою наглядовою радою і величезним лоббі у вигляді Сергія Ківалова та Андрія Портнова — виплекані судді і прокурори будуть справжніми мінами проти державних інституцій.

Проти керівництва академії треба вживати конкретні санкції, натомість бачимо, як Сергій Шкарлет радо погоджується на українофобський оазис у кузні кадрів для силових органів. Окрема додаткова небезпека ще у тому, що мова йде про Одесу, де проросійські сили не проти створити чергову фейкову «народну республіку».

Підписуйся на нашi

ще новини