Потрібно концентруватись на озброєнні України і забезпеченні гарантій безпеки, — Кіра Рудик

Потрібно концентруватись на озброєнні України і забезпеченні гарантій безпеки, — Кіра Рудик

Протягом наступних місяців, коли президентська кампанія у США набиратиме інтенсивності, ми будемо чути чимало мирних ініціатив. При цьому головне памʼятати, що кремль розуміє тільки силу і найкращий захист для України — це зброя. Так вважає народна депутатка, лідерка партії «Голос» Кіра Рудик.

«На прикладі зернової угоди ми бачимо, що єдиний спосіб, як можна забезпечити виконання будь-яких домовленостей з рф, — силовий. В цьому дуже важко переконувати наших союзників, які мають ілюзію щодо того, що можна знайти якийсь дипломатичний спосіб закінчення війни. Але це треба робити», — наголошує політикиня.

За словами Кіри Рудик, поки немає чіткого розуміння, а що буде, якщо росія порушить домовленості, говорити про якісь мирні плани не має сенсу.

«Стратегічно ми маємо розуміти, що поки росія не покинула своїх імперських амбіцій (а це навряд чи станеться найближчим часом) вони будуть працювати над тим, щоб знищити нас. Тому слід сконцентруватись на озброєні України, бо це нам вкрай потрібно», — підкреслює лідерка «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини