путін — нелегітимний президент рф, — Кіра Рудик про наратив, який треба посилено просувати серед партнерів

путін — нелегітимний президент рф, — Кіра Рудик про наратив, який треба посилено просувати серед партнерів

Україна на всіх рівнях має посилити роботу з невизнання демократичним світом путіна як легітимного президента рф, а також продовжувати тиск на партнерів, щоб були запроваджені додаткові санкції проти кремля за «вибори» на тимчасово окупованих територіях. На цьому наголошує народна депутатка, лідерка партії «Голос» Кіра Рудик.

«Нас вражає, що через 10 років війни у світі є люди, які готові вважати путіна легітимно обраним президентом. Тому це просто ще один напрямок інформаційної, дипломатичної і політичної роботи, яку потрібно проводити. Ми маємо не тільки говорити, що путін — воєнний злочинець, агресор, а ще й, що він нелегітимний президент, для «виборів» якого людей зганяли під дулами автоматів», — пояснює народна депутатка.

За словами Кіри Рудик, ця робота вже йде, однак залучені мають бути не тільки політики і дипломати, а й усі.

«Ця робота триває. Ми маємо доносити до наших партнерів цю думку і вимагати нових обмежень для кремля. Не зупинятись, навіть якщо Захід погодиться на нові обмеження для кремля. Адже ми вже переконались, що між заявою та діями проходять роки, а наша задача — зменшити цей час настільки, наскільки це можливо. І це задача для всіх українців, які можуть працювати на міжнародній арені», — акцентує політикиня.

Підписуйся на нашi

ще новини