Разом у нас гучніший голос і потужніший удар, — Кіра Рудик виступила на з'їзді партії «Удар»

Разом у нас гучніший голос і потужніший удар, — Кіра Рудик виступила на з'їзді партії «Удар»

«Голос» — це проукраїнська, проєвропейська, ліберальна політична сила. Ми виступаємо за свободу, незалежність та демократичні цінності в Україні. Ми будуємо країну, в якій кожен може вільно заробляти, підтримувати себе та свої родини, вільно вести бізнес. Ми будуємо країну, вільну від корупції, з однаковими для всіх правилами. Сьогодні наш головний обов'язок — єднатися з іншими проукраїнськими політсилами заради того, щоб протистояти агресору. Про це сьогодні заявила голова партія «Голос» Кіра Рудик під час виступу на з'їзді партії «Удар».

Р_удар...jpg

«Сьогодні ми зустрічаємося в непростий час. Вже очевидно, що влада не здатна виконати жодної зі своїх обіцянок. Президент обіцяв закінчити війну, завершити епоху бідності та побороти несправедливість. Натомість, єдине, чим він насправді займається — переслідує опозицію, намагаючись закрити рота тим, хто говорить правду про кризу в Україні.

Тому всі проукраїнські, проєвропейські політики сьогодні відкладають свої амбіції для того, щоб об'єднати зусилля проти спільного ворога. Я вдячна партіям «Європейська солідарність» та «Удар» за нашу спільну роботу у боротьбі з узурпацією влади і протистоянні агресору. В боротьбі за демократичні цінності та проти диктатури», — зазначила Кіра Рудик.

Р_удар.jpg

Лідерка партії підкреслила, що історично — єднання проукраїнських сил — це важкий і тривалий процес. Тому так важливо знаходити точки дотику, вчитися довіряти один одному і підтримувати. В парламенті, у Київраді, на партійних з'їздах. Вона додала, що об'єднанню сприяли спільні цінності політичних лідерів.

Позиція, яка визначає, що патріот — це не тільки та людина, яка готова боротися і померти за свою країну, а ще й та людина, яка має можливість жити в будь-якій країні світу, але обирає повернутись в Україну і щодня, щохвилини, щосекунди працювати на те, щоб збудувати країну нашої мрії.

«Це натхнення, яке рухає об'єднання демократичних сил вперед. Коли у нас війна і 100-тисячна армія на кордоні, політики відкладають свої амбіції для того, щоб об'єднати зусилля проти спільного ворога. Ми віримо в те, що сильна армія та сильні міжнародні союзники — це наша відповідь будь-якій загрозі і будь-якій кризі.

Ми готові рука до руки, плече до плеча протистояти Путіну. Впевнена, що тільки разом ми можемо подолати всі виклики, які стоять перед країною. Разом гучніше лунає наш голос і разом потужніший наш удар», — резюмувала народна депутатка.

Підписуйся на нашi

ще новини