Результат на міжнародній арені може забезпечити тільки системна робота і присутність українських політиків, — Андрій Осадчук

Результат на міжнародній арені може забезпечити тільки системна робота і присутність українських політиків, — Андрій Осадчук

Ефективний результат для інтересів України на міжнародній арені можливо забезпечити лише на основі широкого представництва українських політиків та для контролю рішень, що ухвалюються. На цьому наполягає народний депутат «Голосу» Андрій Осадчук.

«Якщо забезпечувати належний рівень присутності українських політиків, які представляють весь політичний патріотичний спектр української політики, якщо ці політики не будуть просто сидіти, а будуть працювати, спілкуватися, відстоювати нашу позицію, то ми будемо мати результат», — наголошує народний депутат.

При цьому, за словами Андрія Осадчука, роботу слід проводити не лише з західними політиками, а й з їх виборцями, адже вони безпосередньо впливають на рішення перших.

«Політика в Європі — це системна робота з величезною кількістю людей, де лідери, як правило, роблять не те, що потрібно вищій справедливості, а те, що потрібно виборцям відповідно до того, як виборці розуміють те чи інше питання. Тому роботу з ними не можна ігнорувати», — підкреслив представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини