Рік «Голосу»: ми повинні привести до влади ще більше професійних, порядних та патріотичних людей, — Святослав Вакарчук

Рік «Голосу»: ми повинні привести до влади ще більше професійних, порядних та патріотичних людей, — Святослав Вакарчук

Партії «Голос» — рік. Рік тому Святослав Вакарчук оголосив про створення партії на Старокиївській горі. Сьогодні керівництво партії спільно з народними депутатами з однойменної фракції обговорили плани на майбутнє з сотнями активістів «Голосу» з усіх регіонів країни.

Під час відкритої онлайн-конференції лідери партії відзвітували про досягнення за рік. Серед них — успішне протистояння «новій мінській зраді», відстоювання інтересів лікарів та пацієнтів, боротьба з олігархами (зокрема, за прийняття закону про банки), протистояння спробам реваншу «колективного Януковича» та багато іншого.

Детальний звіт можна знайти на за посиланням.

У відкритій та чесній розмові з прихильниками та лідерами місцевих осередків керівники партії також окреслили наступні виклики. Зокрема, стратегію спільної перемоги на місцевих виборах, до яких партія активно готується.

Пряма мова Святослава Вакарчука, лідера партії, члена комітету ВР з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва:

— Люди, люди і ще раз люди є основним активом партії «Голос». Та й основним активом України. І нам час усвідомити, що крім нас самих ніхто нічого для цієї країни і для людей не зробить. Саме тому я вважаю своєю місією зробити так, щоб якомога більше якісних, професійних, порядних і патріотичних людей були в Україні при владі.

Ми провели в парламент нову політичну силу, яка хоча є і нечисленною, але дуже впливовою. Ми боремося за те, щоби закони, які вносить монобільшість, були якіснішими, змушуємо владу дослухатися до думки малого та середнього бізнесу, допомагаємо лікарям, боремось за те, щоби влада робила ту роботу, про яку вона часом забуває.

Наступний виклик, який стоїть перед нами, – місцеві вибори. Ми маємо продовжити нашу місію приводити до влади якомога більше порядних, професійних, патріотичних людей.

Наша місія змінювати українську політику є складною, часто непопулярною і болючою, але якщо ми цього не зробимо, ніхто не зробить.

Пряма мова Кіри Рудик, голови партії, першої заступниці голови комітету ВР з питань цифрової трансформації:

— Якщо ти працюєш, як скажений, то в тебе буде результат. Якщо ти щиро віриш в те, що ти робиш і робиш це від всього серця, то це спрацює. І найважливіше: не важливо проти кого ти вв’язуєшся в бійку, вважливо хто ті люди, які вв’язуються в неї разом з тобою.

Я дуже рада, що Святослав зібрав таку команду людей, з якими не страшно вв’язуватися в будь-яку бійку. І я рада, що на наступні вибори ми йдемо вже більшою командою людей, з якими не соромно, з якими не страшно. Я рада, що у тих людей, які зараз долучаються до нас, є не тільки наснага, але є ще працюючі ідеї. Це те, чого зараз найбільше не вистачає в країні: не тільки енергії і сили, але й ідей, як те, що зараз не працює, – запрацювало. Це процеси, державне управління, боротьба з корупцією, та багато іншого.

Підписуйся на нашi

ще новини