«Різдвяне перемирʼя» зрежисоване фсб для дескридетації України в очах західних обивателів, — Андрій Осадчук

«Різдвяне перемирʼя» зрежисоване фсб для дескридетації України в очах західних обивателів, — Андрій Осадчук

Ідея «різдвяного перемирʼя» для ворога полягає виключно в тому, щоб по-перше, спробувати дати російській армії перепочити або хоча б створити прецедент перемир‘я, який в подальшому пробувати перетворити в щось більше. По-друге, щоб дискредитувати Україну в очах простих мешканців країн-партнерів. Але цей намір всі у світі добре розуміють, цьому дана оцінка і відповідь Заходу, тож ці примітивні витівки Кремля зазнають невдачі. Так вважає заступник голови партії «Голос», народний депутат Андрій Осадчук.

«росіяни прекрасно розуміють, що ми жодним чином на це «перемирʼя» реагувати не будемо і основна ідея фсб (а я впевнений, що це вони стоять за цим креативом) — очорнити Україну в очах громадськості, звичайних людей на Заході. Вони добре розуміють, що Україна виграла війну за серця європейських виборців, люди за нас переживають, нам співчувають, нас підтримують. Ці люди — на нашій стороні і відповідно підштовхують європейських політиків і фактично вимагають від них нам допомагати. Тож, щоб збити цю емоцію росіяни і придумали це «різдвяне перемирʼя», яке неприйнятне для України, бо це — брехня і маніпуляція. Але всі в світі добре розуміють, що до чого», — пояснює представник «Голосу».

Крім того, для путінської армії критично важлива бодай якась пауза у бойових діях для перепочинку, доукомплектації або хоча б створення прецедента перемир‘я, яким в подальшому можна було б маніпулювати. Україна і світ це також розуміють, тому такої перерви не буде.

«Боротьба за будь-яке перемирʼя — не щось нове. путіну критично важливо створити хоча б прецедент хоча б якогось перемирʼя, бо російській армії вкрай потрібна перерва у війні. Їхні запаси вичерпані, стріляти їм все менше є чим. Так, вони можуть ще мобілізувати ще 200-300 тис. людей, але для цих людей потрібні командири, якийсь офіцерський склад, а їх також немає. Всі це розуміють на Заході.

Ми ж будемо воювати до кінця, жодної перерви путіну давати не можна за жодних обставин. Перемирʼя буде, але тільки після того, як ми викинем окупантів з нашої території і будемо вести мову про майбутнє росії», — наголошує народний депутат.

Підписуйся на нашi

ще новини