Робимо все, щоб школи Києва відкрились 1 вересня, — Зоя Ярош

Робимо все, щоб школи Києва відкрились 1 вересня, — Зоя Ярош

Попри те, що Київ залишається для ворога важливою ціллю, столиця максимально намагається відновити інфраструктуру. Але містяни мають бути пильними і не нехтувати правилами безпеки. На цьому наголошує депутатка Київради від партії «Голос» Зоя Ярош.

«Місто продовжує працювати, продовжує займатись господарською діяльністю, щоб навіть у цей час люди могли максимально реалізувати свої потреби. Запущено в роботу дитячі садочки, прагнемо, щоб з 1 вересня змогли запрацювати школи, щоб працювала медицина, комунальне господарство», — повідомила представниця «Голосу».

Однак слід памʼятати, що ворог не забув про Київ і містяни мають берегти себе і своїх близьких та не нехтувати сигналами повітряних тривог.

«Київ залишається для росіян ціллю №1, тому що це повномасштабна війна. Дякую ЗСУ і силам ППО, що ворогу не вдається досягти цих цілей. Але прошу громадян дотримуватись заходів безпеки, завжди прямувати в укриття, коли лунає повітряна тривога, берегти своє здоровʼя і психологічний стан. Це важливо», — наголошує депутатка столичної міської ради.

Підписуйся на нашi

ще новини