Роман Костенко: Не буде достатньо снарядів — не буде контрнаступу

Роман Костенко: Не буде достатньо снарядів — не буде контрнаступу

Збройні Сили не будуть проводити контрнаступ, допоки не підготують достатньо сил і засобів, інакше це не має сенсу. На цьому наголосив секретар комітету ВР із питань нацбезпеки, оборони та розвідки, народний депутат «Голосу» Роман Костенко.

«Якщо ми не встигнемо накопичити достатню кількість боєприпасів, то просто не буде контрнаступу. Ніхто не буде наступати, якщо не має сил і засобів, це беззмістовно і ніхто ніколи на це не піде. Наступати ти можеш тільки тоді, коли ти впевнений, що в тебе є перевага у вогневій міці, коли в тебе є можливість вражати ворога на усіх дальностях і коли ти можеш забезпечити військам наступу вогневу підтримку хоча на глибину дій ворожої бригади. Якщо цього не буде, то і контрнаступу не буде. Тому, якщо ми вже йдем у контрнаступ, значить, у нас все це вже є», — підкреслив народний депутат.

Також, за словами Романа Костенка, Україна і далі буде завдавати ударів по тилу противника, де би він не був, бо має на це повне право.

«Ми не один раз показувати ворогу, що можемо уражати певні цілі в його тилу і в подальшому це буде тільки збільшуватись. Ми над цим працюємо: «Укроборонпром» працює, приватні підприємства і партнери. Завдавати удари по окупованих територіях, і по території росії — наше право і ним потрібно користуватися», — наголосив представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини