Сергій Рахманін змінюватиме Україну разом з «Голосом»

Сергій Рахманін змінюватиме Україну разом з «Голосом»

Заступник головного редактора газети «Дзеркало тижня» Сергій Рахманін приєднався до команди, з якою «Голос» йде у Верховну Раду.

«У політичній журналістиці я вже зробив все, що міг. Дуже вдячний професії, колегам, читачам, глядачам і слухачам. Але зараз я відчуваю в собі готовність до змін у житті й роботі. І відчуваю, що можу допомогти змінюватися країні», — сказав Сергій Рахманін.

У журналістиці понад 30 років, останні 20 — у «Дзеркалі тижня». За якість журналістської роботи і влучне слово Рахманіна часто називають камертоном української дійсності.

Він був свідком багатьох ключових для незалежної України подій: від конституційної ночі у 1996 році до артилерійських обстрілів на Сході. Всі ці роки супроводжував розвиток держави ґрунтовною аналітикою — вона стала обов’язковим джерелом інформації для тих, хто прагне орієнтуватися в українській політичній ситуації.

Зараз, крім роботи у «Дзеркалі тижня», веде програму «Гра в класику» на телеканалі ZIK та «Апокриф» на Радіо НВ.

Вважає, що для розуміння ситуації потрібно побувати і в окопі, і в кабінеті, але й вміти вчасно вибратися з них, щоб подивитись на життя з інших кутів. До роботи в журналістиці встиг отримати найрізноманітніший життєвий досвід: був продавцем у магазині, нічним сторожем, вантажником, фасувальником цегли на комбінаті будматеріалів.

Підписуйся на нашi

ще новини