Схід України отримає від «Голосу» план економічного розвитку, — Кіра Рудик

Схід України отримає від «Голосу» план економічного розвитку, — Кіра Рудик

Команда «Голосу» розробила план економічного розвитку східних регіонів України та миру на українських умовах. Він є невід’ємною частиною Національного плану «Голосу»-2021, який цього тижня презентує на Харківщині, Луганщині, Донеччині й Запоріжжі голова партії Кіра Рудик.

План передбачає, що економічне відновлення можна розпочати вже сьогодні. Для цього достатньо інструментів бюджетного планування, зниження податку на працю, врахування екологічних вимог у виробництві та забезпечення енергоефективності.

Пряма мова

Кіра Рудик, голова партії «Голос», народна депутатка України:

— Ми в партії «Голос» впевнені, що настав час для конструктивного підходу до найбільшого виклику та водночас загрози для України — війни на Сході. Цей підхід ми закріпили в плані, бо немає плану — немає діла. І ми як адвокати інтересів українців чітко це розуміємо.

Саме тому ми розробили план для Сходу, став частиною нашого Національного плану «Голосу»-2021. Його основа — економічний розвиток та мир на українських умовах.

Як досягти перемоги? Ми переможемо лише завдяки сильній економіці — з неї починається і сильна армія, і успішне суспільство, і сильна держава. Ми за те, щоб дати економіці працювати та розвиватися.

І це цілком можливо зробити вже зараз за рахунок грамотного бюджетного планування, зниження податку на працю, врахування екологічних вимог у виробництві та забезпечення енергоефективності.

Підписуйся на нашi

ще новини