Справжня єдність українського політикуму — питання національної безпеки, — Андрій Осадчук

Справжня єдність українського політикуму — питання національної безпеки, — Андрій Осадчук

Український політикум має робити все, аби залишатися єдиним, адже тільки в цій єдності запорука того, чи буде майбутнє в України чи ні. І тут ключову роль мають відігравати ті, хто взявся керувати державою. На цьому наголошує народний депутат «Голосу» Андрій Осадчук.

«У політиці зараз не повинно бути конкуренції, а надто, коли мова про міжнародну діяльність, ми всі в одному човні, ми всі в одній команді і ця команда називається «Україна». У нас немає іншої землі і іншої країни, ми або втратимо все або вирвемось з цього жахіття і збережемо Україну на мапі світу. Треба виключно орієнтуватися на те, що тут немає чужих, тут всі свої», — акцентує народний депутат.

Тому слід перезавантажити відносини між владою і опозицією, памʼятаючи про єдину мету — перемогу над агресором.

«Дуже розраховую, що ми будемо пробувати перезавантажувати наші стосунки всіх фракцій і груп у Верховній Раді на всіх рівнях. У нас є тільки одні вороги — ОПЗЖ, які принесли війну в цю країну і чомусь досі присутні в парламенті, мають право голосу і навіть обіймають керівні посади в комітетах. Всі інші щиро готові працювати на досягнення спільного результату — завершення війни на українських умовах», — наголошує політик.

Підписуйся на нашi

ще новини