Столиця від літа готується до цього опалювального сезону, — Вадим Васильчук

Столиця від літа готується до цього опалювального сезону, — Вадим Васильчук

У Києві триває підготовка до опалювального сезону. Місто закупило додаткові газові станції, закінчує перевірку мереж, однак слід зважати, що у випадку нових атак росії на енергосистему, цього може бути недостатньо. Про це розповів депутат Київради від фракції «Голос» Вадим Васильчук.

«Столиця готується до опалювального сезону. Ми влітку ще виділили додаткові кошти для того, щоб закупити газові станції, які дозволять нам трошки компенсувати втрати, яких ми зазнали внаслідок ворожих атак на енергосистему. Але ми маємо бути готові, що вони на 100% усіх втрат не компенсують», — констатує представник «Голосу».

Також Вадим Васильчук нагадує, що в Києві діють міські програми для багатоповерхівок і кожен киянин може долучитись до підготовки до зими своєї оселі.

«Треба чесно сказати громаді, що у разі нових обстрілів і холодної зими, кожен містянин має готуватись до запасного варіанту, щоб його родина була в теплі. Місто має програми для багатоквартирних будинків, які дозволяють отримати часткові компенсації за купівлю альтернативних джерел живлення, як то генератори. Так і програма з енергоефективності, яка допоможе в утепленні висоток. Цим варто скористатись», — наголошує політик.

Підписуйся на нашi

ще новини