Суть росії і її режиму — придушити лібералізм і це тривожний сигнал для всього світу, — Кіра Рудик

Суть росії і її режиму — придушити лібералізм і це тривожний сигнал для всього світу, — Кіра Рудик

Суть російського режиму полягає в придушені лібералізму всередині свого населення і зазіханні на ті сусідні країни, які зробили вибір бути вільними і демократичними державами. На цьому наголосила народна депутатка України, лідерка партії «Голос», віцепрезидентка ALDE Кіра Рудик, під час свого виступу на національній конференції, організованій Liberalerna (Liberals), шведською партією з родини ALDE.

«Суть росії і її режиму — придушити лібералізм, навʼязати населенню в що вірити, кого підтримувати, як жити і що думати. Це тривожний сигнал для всього світу. Для українців очевидно, що насправді росія і росіяни не пробачили нам вибору бути вільною демократичною країною, де свобода є найвищою цінністю. Вони не зрозуміли цього в 2014 після Революції гідності, вони хочуть знищити це фізично зараз повномасштабним вторгненням», — наголосила народна депутатка.

Під час конференції Liberalerna (Liberals), Кіра Рудик зустрілась із лідером цієї політсили Johan Pehrson. Говорили про виклики для ліберальних демократій і справедливе покарання для агресора.

«Поки це лише ордер на арешт путіна від палати досудового провадження ІІ Міжнародного кримінального суду, і має бути справедливе покарання. Покарання для всіх, хто наказував нищити українців і виконував ці накази», — підкреслила лідерка «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини