ТСК по «вагнерівцях» заплуталася у своїх версіях, — Сергій Рахманін

ТСК по «вагнерівцях» заплуталася у своїх версіях, — Сергій Рахманін

У спробах збити з пантелику розслідування факту державної зради у справі «вагнерівців», влада заплуталась сама, вважає народний депутат партії «Голос» Сергій Рахманін. Але розплутувати і шукати державну зраду ТСК не налаштована.

«У влади постійно змінювалася теорія. Спецоперації не було взагалі. Ні, була, але не спецоперація, а спецзахід. Не спецзахід, а спецоперація, але не наша, а ФСБ. Вони заплуталися у своїх версіях, що навіть не смішно», — констатує народний депутат.

Однак навіть у повністю контрольованій «слугами» ТСК не змогла зберегти ініціативу, і депутатам з інших фракцій, в тому числі і «Голосу», вдалось знайти людей, які заявляли, що брали участь в операції. Коли давати свідчення погодився екс-керівник ГУР МО Василь Бурба, з ТСК почали коїтись дивні речі.

«Засідання ТСК, наскільки відомо, відбулося на території ГУР МО. З якого дива, на якій підставі? Незалежний парламентський орган збирається під дахом структури, яка є фігурантом розслідування. Тимчасова парламентська комісія. Учасники ТСК дуже багато розповідають про державну таємницю, при чому самі ж світять прізвища розвідників публічно, наражаючи людей на небезпеку», — обурюється Сергій Рахманін.

Чекати глибини розслідувння від цієї ТСК не варто, прогнозує представник «Голосу»:

«Висновок буде простий: «спецоперації не було, це була ФСБ-шна історія, зради немає». І на цьому вони поставлять крапку і хутко перейдуть до Іловайських подій».

Підписуйся на нашi

ще новини