У Львові відкрився Коворкінг Змін партії «Голос»

У Львові відкрився Коворкінг Змін партії «Голос»

У Львові запрацював Коворгінг Змін для волонтерів партії «Голос». На першу зустріч прийшло понад 400 людей.

«Тішуся, що львівська команда на висоті й завжди в авангарді змін», — привітав волонтерів Святослав Вакарчук у своєму відеозверненні.

«Я особисто не можу бути поруч з вами, адже зараз ми працюємо над тим, щоб сформувати список людей, які підуть з партією «Голос» на вибори у Верховну Раду. Це важка відповідальна робота, але те, що робите ви зараз, — не менш відповідально», — додав він.

Коворкінг Змін — це місце для зустрічей волонтерів. Це не політичний штаб, а простір для об’єднання найбільш активних прихильників «Голосу».

«Мета коворкінгу — підсилення локальних громад. Це місце для самоосвіти, знайомства з іншими активістами та спільного вирішення місцевих проблем», — зазначила Олена Ведмідь, координатор волонтерської програми.

Соломія Бобровська, член команди «Голос», одразу закликала волонтерів їхати в Тур Змін: «Між собою в штабі ми жартуємо — не купуйте подорож до Єгипту, мандруйте Україною. Тур Змін критично важливий для отримання зворотнього зв’язку. Ми повинні знати, що люди думають в обласних центрах, маленьких містечках та селах».

Львівський Коворкінг Змін працюватиме щоденно з 8:00 до 20:00 за адресою вул. Костюшка, 18 (другий поверх). Координаторка — Анна Филистин (+38 068 325 69 95).

Нагадаємо, кожен, хто відповідає 10 критеріям партії «Голос», вже зараз може подати заявку на вступ до партії, податися кандидатом в депутати за списком чи на мажоритарні округи за адресою spysok@goloszmin.org.

Долучитися до Туру Змін можна за посиланням https://goloszmin.org/news/join-the-tour.

Підписуйся на нашi

ще новини