У нас є можливості для стримування ворога, — Роман Костенко про наступальні дії росіян

У нас є можливості для стримування ворога, — Роман Костенко про наступальні дії росіян

Після отримання Україною в повному обʼємі матеріально-технічної допомоги від партнерів і грамотному її застосуванні, в нас є всі можливості стримати ворога. Так вважає народний депутат «Голосу», секретар Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко.

«Противник може показати, що він легко увійшов у деякі населені пункти, але те, що він не пройшов далі і вклинився максимум на 5 км у прикордонній зоні, говорить про те, що ми його гідно зустріли. Зараз туди підтягуються наші резерви.

Сподіваюсь, що далі ворог не піде. В нас є такі можливості. При правильному використанні командирами того ресурсу, який є, ми маємо усі спроможності тримати цю ситуацію», — пояснює народний депутат.

При цьому, за словами Романа Костенка, якби ці наступальні дії росіяни чинили кілька місяців тому, для України ситуація була би набагато складнішою.

«Якби це відбулось ще кілька місяців назад, коли були затримки з постачанням матеріально-технічної допомоги, було би гірше. Зараз ситуація з допомогою від партнерів інша і коли я дивлюсь на звіти, в мене аж настрій піднімається. Якщо все це правильно використати, ми можемо ефективно стримати ворога і зберегти свій особовий склад», — підкреслює представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини