У світу є багато інших питань, крім війни в Україні, тому маємо зосередити максимум зусиль, щоб відстоювати свої інтереси, — Андрій Осадчук

У світу є багато інших питань, крім війни в Україні, тому маємо зосередити максимум зусиль, щоб відстоювати свої інтереси, — Андрій Осадчук

Західний світ не сконцентрований виключно на війні в Україні, адже є і багато інших глобальних проблем. Тому нам слід зосередити максимум зусиль на міжнародній арені, щоб тримати фокус уваги на наших потребах, аби пришвидшити перемогу. На цьому наголошує народний депутат «Голосу» Андрій Осадчук.

«Українці, страждаючи від великої війни, будучи абсолютно виснаженими, несучи втрати, іноді думають, що війна в Україні — питання номер один для всіх притомних країн вільного світу. Але насправді це не так. У світу дуже велика палітра інтересів, критична проблематики дуже різноманітна: захист довкілля, відновлювальна енергетика, проблеми Африки, штучний інтелект, продовольча безпека і купа всього. І війна в Україні — це лише одна з глобальних проблем, яку намагається вирішувати цивілізований світ на чолі зі США», — пояснює народний депутат.

Тому завдання влади зараз, за словами Андрія Осадчука, максимально посилити роботу з партнерами, щоб тримати фокус уваги на Україні далі.

«Висновок один — Україна має докладати максимум зусиль для того, щоб відстоювати своє, щоб боротись за свій інтерес на міжнародній арені. Це черговий сигнал нашій владі — треба кидати на цей напрямок всі сили, які є, незалежно від уподобань і партійної належності. Всі притомні люди, які здатні комунікувати з міжнародною аудиторією, мають не тільки сидіти в Києві, а й працювати з міжнародною аудиторією», — акцентує представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини