Ухвалена постанова по «вагнерівцях» показала, що у монобільшості немає бажання розслідувати цю справу,  — Роман Костенко

Ухвалена постанова по «вагнерівцях» показала, що у монобільшості немає бажання розслідувати цю справу, — Роман Костенко

Ухвалена постанова №5243 авторства «Слуг народу» про створення ТСК по «вагнерівцях» не дасть відповіді на жодне питання у справі про можливу державну зраду в Офісі президента, адже основне її завдання — розмити увагу і змістити фокус. Про це заявив заступник голови фракції «Голос» у Верховній Раді, секретар комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко.

На думку народного депутата, така слідча комісія може навіть через 3-4 роки почати розслідування справи «вагнерівців» і матиме на це право. При цьому люди вже півроку чекають відповідей.

«Питання «вагнерівців» для нас дуже чутливе і принципове, але ми не бачимо, що зараз у монобільшості є бажання розслідувати цю справу. В проголосованій постанові створена комісія про багато важливих питань, але ми не впевнені, що буде акцент на «вагнерівцях». «Слуги народу» хочуть змістити фокус на плівки Медведчука, на Іловайськ. Зрозуміло, що все це потрібно розслідувати, але ми створювали свою комісію, щоб виявити, чи була зрада у вищому керівництві держави і чи були зраджені наші розвідники», — заявив Костенко.

Як відомо, «Голос» категорично виступав проти ухвалення такої постанови про створення ТСК по «вагнерівцях», натомість пропонував постанову №4105 авторства Романа Костенка.

Підписуйся на нашi

ще новини