Україні треба доносити свою позицію на усіх можливих міжнародних майданчиках, — Андрій Осадчук

Україні треба доносити свою позицію на усіх можливих міжнародних майданчиках, — Андрій Осадчук

Від результатів виборів до Європарламенту багато чого залежатиме, зокрема — підтримка України. Є ризики приходу крайніх правих популістичних сил і тоді важко спрогнозувати дії майбутніх інституцій Європи. Так вважає народний депутат «Голосу» Андрій Осадчук.

«Третій рік великої війни створює ідеальне підґрунтя для крайньо-правих популістів. Це може закінчитись тим, що ці сили будуть казати виборцям, що ліберали «злили» невідомо куди мільярди євро, війна триває, криза продовжується, люди гинуть, відповідно, все це неефективно, обирайте нас. Зараз ця риторика є дуже популярною. Тому на жаль, я би не був таким оптимістичним щодо виборів до Європарламенту», — констатує представник «Голосу»

При цьому українські делегації мають працювати на усіх можливих майданчиках в Європі і тримати фокус на війні, яку веде рф.

«Україна дуже недопрацьовує зі свого боку. Ми третій рік говоримо про те, що українські політики мають постійно бути присутніми на всіх європейських майданчиках, постійно спілкуватися з європейськими політиками, щоб доносити нашу позицію. Десятки і сотні українських політиків мають працювати в Європі, бо там вирішується майбутнє України та всього континенту», — наголошує народний депутат.

Підписуйся на нашi

ще новини