Відстані мають значення, — Андрій Осадчук про важливість злагодженої комунікації з партнерами

Відстані мають значення, — Андрій Осадчук про важливість злагодженої комунікації з партнерами

Відсутність єдиної комунікаційної лінії, тональності і акцентів про події всередині держави негативно впливає на те, як Україну сприймають і як її чують партнери, а відповідно впливає на їх готовність ухвалювати рішення про допомогу. Так вважає народний депутат «Голосу» Андрій Осадчук.

«Оцей політичний галас, що лунає останні місяці в Україні — це допомагає нам вигравати у війні? Чи це допомагає Заходу в аргументах надавати Україні більше допомоги? Відстані мають значення. Поставте себе на місце будь-якого конгресмена з США. Вони чують тільки відлуння нашого внутрішнього ґвалту і чують з України, що там все складно, якась корупція, якийсь скандал між Зеленським і Залужним, скандал з мобілізацією і взагалі незрозуміло, чи збираються вони далі воювати чи ні і чи потрібно їм взагалі далі допомагати», — констатує народний депутат.

Саме тому слід зосередити зусилля на відновлені довіри і єдності всередині держави та робити висновки з помилок.

«Замість того, щоб усвідомити, що завданням на 2024 було відновлення довіри, як основи мотивації для українського народу і війська та їх єдності, ми знаходимось в стані невизначеності і суперечок. Нам потрібно терміново відмовлятися від формату гучного і публічного зʼясування політичних стосунків», — резюмував нардеп.

Підписуйся на нашi

ще новини