«Вісь зла» посилює союзи і не має червоних ліній, — Вадим Васильчук про важливість ударів по російській території

«Вісь зла» посилює союзи і не має червоних ліній, — Вадим Васильчук про важливість ударів по російській території

Союзники росії по «вісі зла», як і сам кремль, набагато активніші в постачаннях зброї і не мають жодних застережень у її використанні. Тож для ефективного протистояння агресії Україна теж не має обмежуватись в ударах по ворожій території. Так вважає депутат Київради від фракції «Голос», офіцер ЗСУ Вадим Васильчук.

«Союзники росії по «вісі зла» набагато швидші — Північна Корея вже надала балістику, Іран теж. В них немає ніяких червоних ліній чи вказівок щодо застосування цієї зброї. І дуже важливо, щоб це розумів західний світ, бо наш ворог давно перейшов усі можливі червоні лінії, то чому їх все ще малюють наші партнери?», — пояснює представник «Голосу».

За словами Вадима Васильчука, надзвичайно важливим є перенесення війни на територію ворога з можливістю вражати його тил.

«Ми переносимо війну на територію ворога і це дуже добре, що ми маємо навіть ті наші засоби невеликі, які можемо власними зусиллями без партнерів поки що робити.

Вибухи на російських аеродромах — це перші ластівки. Вони поки не є настільки масованими, щоб дати відчутний результат. Але це демонстрація того, як і де ми можемо діставати ворога на його території. Однак ця демонстрація буде набагато якіснішою і кращою, коли ми битимемо західною зброєю вглиб території агресора», — акцентує політик.

Підписуйся на нашi

ще новини