Влада заборонила депутатам від опозиції брати участь в ТСК по «вагнерівцях», — Роман Костенко

Влада заборонила депутатам від опозиції брати участь в ТСК по «вагнерівцях», — Роман Костенко

Щойно депутатів опозиційних фракцій «Голос» та «Європейська солідарність» не допустили до засідання ТСК по справі «вагнерівців». Серед членів комісії присутні лише представники від «Слуги народу». Про це повідомив народний депутат «Голосу» у Верховній Раді Роман Костенко.

«Влада вирішила провести засідання ТСК по «вагнерівцях» в закритому режимі. Представники монобільшості проголосували за заборону бути присутніми на засіданні народним депутатам від опозиції. Сподіваюсь, що члени ТСК розуміють можливі наслідки. Правду буде важко приховати», — наголосив Роман Костенко.

Майже рік влада приховувала правду й запевняла, що спецоперації по «вагнерівцях» не існувало взагалі, нагадав Костенко. Потім президент публічно визнав факт її проведення, а його команда обіцяла розслідувати справу разом з іншими резонансними. Сьогодні вони одноосібно ухвалили рішення відсторонити від роботи в ТСК представників всіх опозиційних фракцій.

«Вагнерівці» воювали проти нашої держави, а влада демонструє повну незацікавленність в розслідуванні. Це викликає чимало запитань, зокрема, й щодо можливої державної влади, яку намагаються приховати.

«Голос» буде продовжувати боротьбу за справедливе розслідування цієї важливої для національної безпеки справи, наголосив Роман Костенко.

Підписуйся на нашi

ще новини