Ворог боїться просування Сил оборони України до моря і південних міст, — Вадим Васильчук

Ворог боїться просування Сил оборони України до моря і південних міст, — Вадим Васильчук

Успіхи Сил оборони України на Південному напрямку лякають ворога і змушують перекидати туди резерви. Адже після звільнення Роботиного відкриваються нові можливості просування українських військ. Так вважає депутат Київської міської ради від партії «Голос», лейтенант, командир взводу територіальної оборони ЗСУ міста Києва Вадим Васильчук.

«Звільнення Роботиного — приклад якісно і чітко виконаної операції, яка дала колосальний результат. Сили оборони отримали можливість рухатись далі. Вже зʼявилась інформація, що ми дійшли до так званої «лінії Суровікіна», основної оборонної лінії ворога, і вже її прогризаєм. Як тільки цей прорив буде розширений і дасть можливість продовжувати наступальні дії, думаю, ми побачимо найближчим часом ще більше результативних дій», — пояснює представник «Голосу».

Ворог дуже боїться такого прориву і зараз кидає резерви, щоб зупинити український наступ.

«росіяни кидають туди резерви і максимально намагається зупинити Сили оборони. Вони також розуміють загрозу, що ми все ближче і ближче до моря і південних міст, які є основною ціллю для знищення сухопутного коридору в Крим», — констатує депутат Київради.

Підписуйся на нашi

ще новини