Ворог змінить цілі ракетного терору і битиме по системах української ППО, — Сергій Рахманін

Ворог змінить цілі ракетного терору і битиме по системах української ППО, — Сергій Рахманін

Найімовірніше, ворог змінить цілі ракетних ударів по Україні, адже ураження обʼєктів критичної інфраструктури не дали росіянам очікуваного результату. Швидше за все, тепер битимуть по системах ППО і шукатимуть західну техніку. Таку думку висловив народний депутат «Голосу» Сергій Рахманін.

«Очевидно, зміниться перелік першочергових цілей, по яких ворог завдає ракетних ударів. Взимку це насамперед стосувалося обʼєктів критичної інфраструктури, бо вони в такий спосіб намагались зашкодити українській економіці й розхитати наше суспільство.

Після того, як вони накопичать запас ракет, напевно, вони обиратимуть інші цілі. Думаю, вони зроблять ще одну спробу подавити нашу систему протиповітряної оборони, що не дає працювати ворожій авіації й адаптувалась до атак крилатих ракет і БПЛА. Іншими пріоритетними цілями, за логікою, мають стати об’єкти ОПК і місця зосередження партнерської допомоги, — техніки, озброєння і боєприпасів, які вони будуть пробувати вираховувати», — пояснює народний депутат.

Також, за словами Сергія Рахманіна, зараз ворог накопичує сили для ракетних ударів і зовсім списувати це з рахунків зарано.
«У ворога триває процес накопичення запасу боєприпасів. Темпи виробництва сповільнені, є суттєві проблеми з елементною базою, але агресор, нехай і повільно, продовжує виробляти ракети», — зауважив представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини