Врятувати Україну від глибокої кризи здатні 226 голосів за «антиколомойський» закон

Врятувати Україну від глибокої кризи здатні 226 голосів за «антиколомойський» закон

Депутати Верховної Ради повинні зібратися на позачергову сесію та підтримати урядовий законопроект №3260 про банківську діяльність, щоб Україна змогла отримати кредит МВФ. Це — обов'язкова умова для того, аби Україна не потонула у світовій економічній кризі.

Партія «Голос» вважає за необхідне підтримати цей законопроект і закликає колег по парламенту зробити це якнайшвидше.

Під час карантину позачергова сесія парламенту має відбутися з максимальним дотриманням санітарно-гігієнічних норм, але не відбутися не може — бо від Верховної Ради зараз залежить доля країни.

Пряма мова Кіри Рудик, голови партії «Голос», народної депутатки України:

— Криза через пандемію COVID-19 відчутно б'є навіть по сталих економіках розвинутих країн. Для нашої економіки вона — надважкий удар, і рятуватись треба негайно. Одна з речей, які повинні статися для цього, — отримання кредиту Міжнародного валютного фонду.

МВФ давно висунув умови, українська влада зволікала з їх виконанням і дочекалась моменту, коли кредит потрібен вже вчора. Тож тепер маємо робити швидкі й рішучі кроки, і найперший з них — ухвалення законопроекту про банки.

Цей законопроект погоджений з міжнародною спільнотою і допоможе нам не лише отримати кредит і уникнути дефолту, але й встановити більш чесні й прозорі правила роботи на банківському ринку.

Це той момент, коли врятувати економіку від майже неминучого краху, можуть синхронно натиснуті 226 кнопок «за». Колеги, будьмо відповідальними.

Підписуйся на нашi

ще новини