Якби кожен політичний гравець в Європі робив хоча би 10% того, що робить Україна в протистоянні москві — війна би вже закінчилася, —  Андрій Осадчук

Якби кожен політичний гравець в Європі робив хоча би 10% того, що робить Україна в протистоянні москві — війна би вже закінчилася, — Андрій Осадчук

Перемога над російською агресією на полі бою неможлива без системного, щоденного тиску на економіку і всі спроможності і потужності рф від всіх партнерів України. Самої мужності і незламності Сил оборони недостатньо, якщо частина демократичного світу і досі вважає, що ця війна десь далеко. На цьому наполягає народний депутат «Голосу» Андрій Осадчук.

«Україна 29-ий місяць поспіль бездоганно робить свою частину роботи, оплачуючи всі рахунки найдорожчим — життями і здоровʼям тисяч своїх громадян. Якби кожен політичний гравець в Європі робив хоч би 10% того, що кумулятивно щоденно робить Україна — війна в Європі вже би закінчилася і світ би міг займатися побудовою нової системи європейської і глобальної безпекової архітектури, щоб це жахіття ніколи не повторилося знову.

Час зараз грає не просто проти нас, а проти всіх, хто досі насолоджується якісним, тихим, мирним західним форматом життя і думає, що так буде навічно. Не буде, якщо щоденно не вносити хоча би десятину в спільну справу побудови нового безпечного світу», — підкреслює політик.

Цю війну росія веде не лише проти України, а й проти всього колективного Заходу та його цінностей, принципів і визнаної системи правил. І дуже наївно думати, що Європи ця агресія в тій чи іншій мірі не торкнеться.

«Ставки вже давно так високо злетіли, що вже дуже давно мова не про Україну та її майбутнє. Наразі щонайменше Лісабон є не окраїною, а умовним центром земель, які під прямою загрозою. Час і своєчасні рішення критичні. Поки він ще є, варто всім паралельно вивчати в тлумачному словнику слово «пізно» і пробувати осягнути його глибину, біль і драму», — акцентує представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини