Єдиною відповіддю на зміцнення тиранічних союзів має бути посилення демократії, — Кіра Рудик

Єдиною відповіддю на зміцнення тиранічних союзів має бути посилення демократії, — Кіра Рудик

Демократичний світ має більш прискіпливо ставитись до обʼєднань тиранічних режимів і у відповідь на такі союзи інтенсивно посилювати свої. Насамперед, карати такі режими санкційним тиском та підтримувати Україну, яка дає відсіч агресору. Так вважає народна депутатка, лідерка партії «Голос» Кіра Рудик.

«Ми бачимо, що авторитарні режими створюють все більше гарячих точок на землі. Наші партнери мають розуміти, що ситуація серйозна і стосується не тільки їх інтересів в Європі, а й усього світу.

Фраз про глибоке занепокоєння вже давно недостатньо. росія в дуже тісному союзі працює з Китаєм, Іраном та Північною Кореєю. Це не новина, ми про це говоримо дуже давно. І зараз не вистачає глибокого розуміння Заходом того, що на противагу союзам рф, Ірану, КНДР треба зміцнити свої союзи, посилити допомогу Україні, надати нам більше зброї, ввести додаткові санкції, визнати рф спонсором тероризму», — пояснює народна депутатка.

Крім того, Україна має докласти всіх зусиль, щоб використати цю ситуацію з користю для себе.

«Окрім аналізу того, що могло відбутися на перемовинах російського і північнокорейського диктаторів, нам потрібно говорити про те, що мають робити наші міжнародні партнери, яка має бути відповідь Заходу на це. І Україна має використати цю реакцію на свою користь і бити в дзвони, що ситуація критична і нам потрібна допомога, бо зараз ми даємо відсіч агресору», — підкреслює політикиня.

Підписуйся на нашi

ще новини