Єдність і підтримка, які завжди поруч, — Кіра Рудик про зустріч з жінками Полтавщини

Єдність і підтримка, які завжди поруч, — Кіра Рудик про зустріч з жінками Полтавщини

Про виклики війни, внутрішньополітичну ситуацію та жіноче лідерство говорила під час зустрічі з активістками і лідерками громад Полтавщини народна депутатка, лідерка партії «Голос» Кіра Рудик. Вона відвідала Кременчук і, зокрема, полтавський партійний осередок.

«Неймовірно відкрита розмова в Кременчуці з жінками Полтавщини, які представляють місцеве самоврядування, є активістками та лідерками громад. Головна тема, звісно, війна: як вона змінила нас та як кожна може робити внесок для перемоги. Зараз, коли фаза вторгнення перейшла у війну на виснаження, дуже важливо триматись разом, підтримувати одна одну і допомагати - тоді буде більше сил для допомоги нашим Збройним Силам.

Говорили про поточну політичну ситуацію в країні, зокрема той інформаційний вакуум, який виник в комунікації рішень, які ухвалює Парламент, і тому, як це доходить та трактується в регіонах», — розповіла лідерка «Голосу».

За словами Кіри Рудик, жінки Полтавщини обнадійливо налаштовані стосовно тих можливостей, які відкриє євроінтеграція України.

«Торкнулись жіночого політичного лідерства. Чи просте воно зараз? Ні. Є чимало викликів, які потрібно долати. Але ці жінки покладають великі надії на євроінтеграцію і ті можливості, які вона надасть місцевому самоврядуванню та жіночому лідерству.

Щиро вдячна Оксані Гуйді, голові полтавського осередку «Голосу», за цю атмосферну зустріч. Вірю, що кожна з нас переконалась, що єдність і підтримка завжди поруч», — наголосила народна депутатка.

Підписуйся на нашi

ще новини