Юлія Клименко: Місцеві вибори — після того, як партії покажуть себе в парламенті

Юлія Клименко: Місцеві вибори — після того, як партії покажуть себе в парламенті

Партія «Голос» не підтримує ідею дострокових виборів до місцевих органів влади, оскільки вважає, що вони мають відбутися тільки після того, як громадяни зможуть побачити, як нові політичні сили працюватимуть у Верховній Раді.

«Країна втомилася від виборів. Нам треба видихнути і спокійно подивитися, як працюватиме парламент наступні 12 місяців, і після цього приймати якісь рішення, в тому числі — щодо місцевих виборів. Ідею проведення дострокових місцевих виборів у 2019 році ми не підтримуємо. Партії — особливо, нові партії, які зайшли в парламент, — повинні показати себе, показати свою роботу. І місцеві вибори повинні вже відображати роботу нових сил в парламенті», — сказала Клименко.

Вона висловила сподівання, що новий парламент пропрацює відведений йому законом строк: «Бо постійна зміна парламенту і балансу сил погано впливає на країну, на її економіку та громадян».

Клименко підкреслила, що «Голос» докладатиме максимум зусиль для конструктивної роботи парламенту, і висловила сподівання, що вектор нової Ради буде проукраїнським.

Коментуючи результат політичної сили Віктора Медведчука, вона відзначила: «Цього разу від них ідуть важковаговики — тобто ті, хто реально представляє цю політичну силу. І це дуже добре, що виборці побачать реальних людей, а не маріонеток: ці люди будуть виходити на трибуну і нести за свої рішення політичну відповідальність. І на наступних виборах можуть не взяти і 5%».

Підписуйся на нашi

ще новини