За нами стежать, як під мікроскопом, — Інна Совсун пояснила, чому корупційні скандали в країні шкодять рішенням про підтримку

За нами стежать, як під мікроскопом, — Інна Совсун пояснила, чому корупційні скандали в країні шкодять рішенням про підтримку

Проблема корупції в Україні не тільки підриває довіру до влади всередині країни, а й шкодить наданню допомоги від партнерів. Адже це ті аргументи, які використовують вороги: «навіщо щось давати, коли це все одно вкрадуть». Так вважає народна депутатка від «Голосу» Інна Совсун.

«Оскільки корупція ніяк не зменшується, то очевидно, що це підриває довіру до влади всередині держави, що вкрай небезпечно для країни, яка воює. Але так само це підриває довіру до нас, як до країни, ззовні», — констатує народна депутатка.

Увага до України з боку партнерів зосереджена в тому числі і на тому, як ми використовуємо їх допомогу. І будь-який корупційний скандал підриває не тільки довіру до нас, а й довіру західних виборців до їх політиків.

«Треба розуміти, що кожнісінький корупційний скандал використовуватиметься ворогами України на Заході для того, щоб підривати довіру до України і бажання допомагати нам. І та ситуація, яку ми спостерігаємо у США, є в тому числі результатом того, що вдалося в американському суспільстві та політикумі посіяти думку, що ми корумпована країна і все, що нам дають, буде вкрадене.

Зараз, коли за нами стежать, як під мікроскопом, будь-який, навіть найменший, корупційний скандал веде до катастрофічних наслідків», — наголошує представниця «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини